Om oss

Seminassistent / Stationschef

Johanna Dahlberg – johanna@villtoftasemin.se 
Johanna är den ensamstående tvåbarnsmamman, gårdsägaren, sjuksköterskan och connemarauppfödaren med många års erfarenhet av betäckningar, dräktighet och fölningar. Johanna sköter all markservice och skötsel av hästarna på gården. Utbildad via Twemlows Stud farm utanför Manchester, 2020. Johanna brinner för connemararasen och har haft godkänd connemarahingst sedan 2006, just nu finns Bingo Bell RC 112 hemma på gården.

Veterinär

Signe Holmberg – signe@villtoftasemin.se
Signe är den legitimerade veterinären som också är godkänd hovslagare. Signe utbildade sig vid University of Veterinary Medicine Budapest och är anställd av Distriktsveterinärerna. Signe är uppväxt med hästuppfödning sen 90-talet, tävlar islandshäst och väntar sitt första föl i maj. Signe är under 2021 föräldraledig från Distriktsveterinärerna och utlånad att ultraljuda på Villtofta Semin.

VD – Semeda AB

Lisa Nilsson Hammarberg – lisa@villtoftasemin.se
Lisa är specialistläkaren och fd. yrkesofficeren som är den som skruvar, fixar utrustning och avtal. Hästmässigt finns lite tid att rida med tre barn så avel har därför blivit ett allt större intresse. Lisa har sedan många år avelssammarbeten inom SWB. Bakom Villtofta Semin ligger Semeda AB, ett konsultbolag för medicinska tjänster främst inom primär-, skol- och barnhälsovård.